6/12/11

JORNADA CULTURAL: DIADA DE LA MÚSICA 2

Dos alumnes de 4t, l'Aida i l'Àlex, a l'activitat Cantem!

L'Isaac i l'Aleix, alumnes de 3r, acompanyants pel Germán, pare de l'Isaac.

Alumnes de 1r escoltant una de les actuacions.

El passat dimarts, 22 de novembre, vam celebrar la "Diada de la Música". L'escola es va convertir, per un dia, en un gran auditori amb diferents espais on escoltar, cantar, ballar i realitzar diferents activitats musicals: construir instruments, conèixer obres famoses de diferents compositors, reflexionar sobre el fet musical, ...

Va ser un dia intens on tothom va aportar el seu granet de sorra. Agraïm a tots els intèrprets el voler compartir la seva música, als espectadors, la seva escolta atenta i motivadora, i als mestres, tutors i especialistes, la seva col.laboració en l'organització i desenvolupament de la jornada. Felicitats!!!

- En aquest vídeo podeu veure un resum d'algunes de les actuacions.



- També aquí, a la web de l'escola, podeu veure més imatges.

- Entrades sobre la jornada als blocs de l'escola:
Bloc de tercer
Bloc de primer
Bloc de Cicle Superior

- Vídeo del Telenotícies Comarques de Lleida on vam aparèixer, del minut 3:15 al 3:41.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sóc la consuelo.He vist la celebració de santa Cecilia.M'ha semblat una jornada preciosa.Veig que hi ha a l'escola molts i molt bons artistes que us han fet passar un dia joiós i divertit.A tots els artistes els felicito de tot cor i desitjo que molts anys segueixin amb l'activitat musical.Ès preciosa.Atots els professors els felicito per la bona idea d'aquesta diada.FELICITATS A TOTS!!!

ufraile ha dit...

Moltes gràcies, Consuelo.